Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri
RSS

Blog objave '2023' 'mart'

Uskrs
Uskrs

Bliži nam se Uskrs!

Uskršnji praznici su vreme kada se porodice okupljaju i uživaju u zajedničkom vremenu provedenom kod kuće, upravo zbog toga, važno je da prostor u kome provodimo praznične momente bude uređen i dekorisan. U ovom blogu, predstavićemo vam nekoliko ideja za uređenje enterijera doma za vreme Uskrsa.

1. Trpezarijski sto je jedan od najvažnijih elemenata u enterijeru doma za vreme Uskrsa, zato ga ukrasite u autentičnom stilu koristeći raner/stolnjak, salvete, pastelne boje i dekoracije poput jaja, zečeva, cveća ili čokoladica.

2. Ukrasite vrata pomoću uskršnji venaca i girlandi od dveća i lišća.

3. Budite originalni prilikom pakovanja uskršnjih poklona, a naš predog su uskršnje korpice i torbice.

4. Plastična, keramička i polirezn jaja - ovo je jednostavan način da dekorišete bilo koji kutak u svom domu. Jaja možete staviti u travu od papira ili u korpicu.

5. Zeke - pored dekoracije sa veštačkim i pravim jajima, možete dodati različite dekorativne zeke i zečice.

Ukrašavanje doma za vreme Uskrsa je odličan način da stvorite prazničnu atmosferu i ulepšate svoj dom, a najvažnije je da se osećate prijatno i da uživate u praznicima sa svojim najbližima. Srećni Uskrs!

Komentari (0)
Prolećni favoriti
Prolećni favoriti

Stiglo je proleće! 

Sa prolećem nam pristižu dobro raspoloženje, lepe boje i novosti u enterijeru doma. Pripremili smo za vas nekoliko ideja kako da unesete prolećni dekor u svoj dom i osvežite prostor.

Jabuke u pastelnim bojama su idealni dekorativni predmeti za vaš trpezarijski ili klub sto, pored toga, pastelne boje su potpuni hit ovog proleća!

Jabuke su dostupne na sledećim linkovima:
Keramička jabuka narandžasta
Keramička jabuka plava
Keramička jabuka žuta

 

Cveće je uvek odličan izbor za dekorasanje prostora, a posebno u prolećnom periodu, zato smo izdvojili različite oblike dekoracija sa cvećem.

Trava od cveća je idealan izbor jer je možete okačiti na zid ili je postaviti na trpezarijski ili klub sto. Dostupna je u dve boje (bela i roze).

Girlanda od cveća je idealna za dekorisanje zidova, vrata ili stola, veoma jednostavno se kači, a daje posebnu dekorativnu notu prostoru. 

Za one koji vole klasične izbore predlažemo bukete i lale u prolećnim bojama, kaktuse, drveće i biljke u saksijama. 

 

Celokupnu ponudu veštačkog cveća možete pogledati na sledećem linku: Veštačko cveće

 

Posuđe - osvežite svoju kuhinju novim posuđem sa motivima proleća, kao što su čaše, tanjiri, činije, podmetači i posude za začine.

Posuđe je postupno na sledećim linkovima:
Tanjiri
Šolje
Činije
Posude za začine

Komentari (0)