Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Pokloni za nju

Obeležite važne događaje i poklonite vašim majkama, suprugama, sestrama ili prijateljicama nešto lepo i originalno. Možete naći mnogobrojne ideje za Osmi mart, dan zaljubljenih i druge prilike. U ovoj kategoriji smo za vas izdvojili naše predloge za odabir poklona, a u našem širokom asortimanu možete naći poklone za žene različite dobi i interesa. S obzirom na to da nudimo i uslugu pakovanja, svaki poklon može biti elegantno zapakovan, tako da je na vama samo da odaberete. Tražite savršen poklon za nju za dan zaljubljenih ili neke druge specijalne prilike? Ena vam nudi širok izbor elegantnih i originalnih proizvoda koji će razmaziti i oduševiti posebnu damu u vašem životu. Bez obzira da li je ona ljubitelj lepote, uživa u mirisima ili voli dodatke koji ističu njen stil, naša kolekcija poklona ima sve što vam je potrebno. Otkrijte naše najpopularnije proizvode koji su garantovani da će doneti osmeh na njeno lice:

Ruže

Nema ništa romantičnije od buketa ruža. Naše prelepe ruže u bojama ljubavi i strasti će zasigurno razmaziti vašu posebnu damu i dodati dodir elegancije u njen dom.

Prekrivači

Udoban prekrivač je idealan poklon za opuštajuće večeri kod kuće. Naši prekrivači su mekani, topli i dostupni u različitim bojama i dezenima, savršeni za ušuškanu atmosferu tokom hladnih večeri.

Mirisne Sveće

Stvorite mirisnu oazu u njenom domu uz naše mirisne sveće. Sa raznovrsnim mirisima koji osvežavaju i opuštaju, naše mirisne sveće su savršen dodatak za stvaranje prijatne atmosfere.

Ukrasne Kutije

Poklonite joj elegantnu ukrasnu kutiju u kojoj će moći da čuva svoje dragocenosti. Naše ukrasne kutije su dostupne u različitim stilovima i dizajnima, idealne za dodavanje elegancije i organizacije u njen dom.

Držač za Nakit

Oplemenite njen kutak za šminkanje uz naše držače za nakit. Sa raznovrsnim dizajnom i praktičnim funkcijama, naši držači za nakit čine savršen poklon za organizovanje i prikazivanje njenih omiljenih komada nakita.

Ogledalca

Svaka dama zaslužuje savršeno ogledalo. Naša ogledalca su elegantna, kompaktna i savršena za šminkanje ili brzo osvežavanje.

Porcelanske Šolje

Uživajte u šolji omiljenog napitka uz naše prelepe porcelanske šolje. Sa raznovrsnim dezenima i bojama, naše šolje su idealne za opuštajuće trenutke kod kuće.

Torbe 

Dodajte dodir stila njenom outfitu uz naše moderne torbe. Sa različitim stilovima i veličinama, naše torbe su savršen poklon za svaku priliku.

Mirisno Bilje

Oduševite je mirisnim biljem koje će osvežiti njen dom. Naše mirisne biljke su elegantne i mirisne, idealne za stvaranje prijatne atmosfere u prostoriji.

Ovi proizvodi su samo neki od naših najtraženijih poklona za nju. Otkrijte celokupnu kolekciju na našem sajtu i obradujte je nečim što će je razmaziti i oduševiti!