Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Kuhinjski pribor

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika DRŽAČ ZA UBRUS 13x30 cm

DRŽAČ ZA UBRUS 13x30 cm

580 RSD
Slika PODLOGA ZA ŠERPU 19x19 cm

PODLOGA ZA ŠERPU 19x19 cm

590 RSD
Slika PODLOGA ZA ŠERPU 23 cm

PODLOGA ZA ŠERPU 23 cm

750 RSD
Slika DRŽAČ ZA UBRUS 15x34 cm

DRŽAČ ZA UBRUS 15x34 cm

590 RSD
Slika Otvarač za flašu 10.5 cm

Otvarač za flašu 10.5 cm

Koristan je alat na vašem svakodnevnom stolu, a njegov dizajn poput zeca dodaje razigrani stil Vašoj kuhinji. Sada će otvaranje boce biti obavljeno sa lakoćom zahvaljujući ovoj simpatičnoj napravici! Izrađen je od nerđajućeg čelika, dok njegova neklizajuća ručka mekana na dodir nudi udoban i siguran zahvat. U funkcionalnom i modernom dizajnu, savršen otvarač za otvaranje vaših ledenih bezalkoholnih i alkoholnih pića. Može se prati u mašini za sudove.
250 RSD
Slika Kašika inox zlatna

Kašika inox zlatna

545 RSD
Slika Kašika za sladoled 19cm

Kašika za sladoled 19cm

Kašika je napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, sa neklizajućom ručkom. Možete veoma lako i precizno servirati sladoled, u kornet ili u posudu. Pored sladoleda, možete je koristiti za serviranje različitih vrsta namaza i hrane. Pranje u mašini za sudove je bezbedno.
450 RSD
Slika Plastični sekač za jaje 4x12x9 cm

Plastični sekač za jaje 4x12x9 cm

Sekač sadrži nerđajuću žicu od 12cm. Nudi precizne rezove na 10 ujednačenih delova, lako i brzo. Osim za jaja, možete ga koristiti za sečenje avokada, pečuraka, kivija, kuvanog krompira itd. Napravljen je od izdržljivih materijala, koji su podogni za korišćenje i pripremu hrane. Bezbedno je pranje u mašini za sudove. Može biti idealan poklon za ljubitelje avokado tosta sa jajima.
365 RSD
Slika Silikonska posuda za led 17x17 cm

Silikonska posuda za led 17x17 cm

Ova zanimljiva posuda ima 7 delova za led, veoma je jednostavna za korišćenje. Vrlo lako možete izvaditi led iz posude, odličan je izbor za kocke leda koje želite da stavite direktno u bocu ili flašu sa užim otvorom. Pored toga, ovu posudu možete koristiti za pravljenje čokolade i prirodnog sladoleda, što je odlično rešenje za slatke, a zdrave poslastice za Vaše mališane. Napravljena je od mekog, fleksibilnog i visokokvalitetnog silikona, koji je potpuno higijenski i bezbedan za korišćenje prilikom pripreme hrane.
567 RSD
Slika Sekač za testo 19cm

Sekač za testo 19cm

Sekač za testo sa dvostrukom podlogom od nerđajućeg čelika. Ima dupli točak za sečenje, jedan za ravne rezove i jedan za talasaste rezove koji seče i istovremeno zatvra ivice pite i raviola. Takođe, idealan je za pravljenje rezanaca, stanih štapića, hlebnih štapića, krekera i kolačića ili za ukrašavanje pita i kolača. Pogodan za pranje u mašini za sudove.
390 RSD
Slika Silikonska cediljka 46x26cm

Silikonska cediljka 46x26cm

Ova cediljka zauzima veoma malo prostora, s obzirom na to da može da se sklopi. Napravljena je od fleksibilnog, neklizajućeg silikona otpornog na toplotu, koji Vam omogućava da ocedite hranu direkno iz ključale vode. Bezbedno je pranje u mašini za sudove
1.624 RSD
Slika Silikonska hvataljka 26cm

Silikonska hvataljka 26cm

Alat za serviranje i lako i bezbedno okretanje mesa u rerni ili tiganju. Pogodna za posluživanje testenine. Sa visokokvalitetnim silikonskim vrhom koje je otporan na temperature do 200 stepeni. Sa egronomskom, neklizajućom ručkom za udobno i bezbedno korišćenje. Pogodna za pranje u mašini za sudove.
720 RSD