Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Noževi

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Nož za hleb 32.5x4x1.7cm

Nož za hleb 32.5x4x1.7cm

Materijal: Bambus
598 RSD
Slika SET NOŽEVA NA STALKU 5/1

SET NOŽEVA NA STALKU 5/1

3.850 RSD
Slika Set roze noževa 5/1

Set roze noževa 5/1

4.660 RSD
Slika Set noževa 4/1

Set noževa 4/1

1.997 RSD
Slika Set noževa 4/1

Set noževa 4/1

3.220 RSD
Slika Pizza noževi od nerđajućeg čelika 2/1

Pizza noževi od nerđajućeg čelika 2/1

Set se sastoji od dva vrlo zanimljiva noža pogodnih za sečenje pice. Elegantna drška omogućuje siguran i udoban rad sa noževima. Materijal sečiva je nerđajući čelik koji omogućava lako održavanje, kvalitetne i dugotrajne noževe. Ovo je takođe idealan originalan poklon za ljubitelje domaće pice.
408 RSD
Slika Set noževa za sir od nerđajućeg čelika 4/1

Set noževa za sir od nerđajućeg čelika 4/1

Set noževa sastoji se od četiri noža različitog oblika i boja, prventstveno namenjeni za sečenje sira ali i drugih vrsta voća i povrća. Dužina noževa je 12cm. Idealni su za početnike u kuvanju, s obzirom na njihovu dimenziju i jednostavnost korišćenja. Materijal sečiva je nerđajući čelik. Mogu biti savršen poklon za ljubitelje zanimljivog kuhinjskog pribora i različitih boja.
950 RSD
Slika Set noževa od nerđajućeg čelika 6/1

Set noževa od nerđajućeg čelika 6/1

Ovaj set noževa se sastoji od 4 noža različitog oblika i dužine, ljuštilice za voće i povrće i stalka za noževe. Noževi su izuzetnog kvaliteta , sečiva su napravljena od nerđajućeg čelika . Ručke su specijalno napravljene da prate oblik šake , te su zato udobni za rukovanje. Stalak je veoma praktičan, univerzalnih boja, i ne zauzima puno prostora, te se uklapa u svaku kuhinju.
2.390 RSD
Slika Set noževa za sir od nerđajućeg čelika 2/1

Set noževa za sir od nerđajućeg čelika 2/1

Set se sastoji od dva noža za sir sa specijalno nazubljenom oštricom dužine i viljuškom na vrhu. Materijal sečiva je nerđajući čelik koji omogućava otpornost na koroziju i mrlje, te je lak za održavanje
470 RSD