Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Ogledala

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom okruglo

Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom okruglo

465 RSD
Slika Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom okruglo

Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom okruglo

465 RSD
Slika Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom ovalno

Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom ovalno

350 RSD
Slika Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom ovalno

Plastično ogledalo sa uveličavajućim ogledalom ovalno

350 RSD
Slika Set ogledala crni 3/1 26.5 cm

Set ogledala crni 3/1 26.5 cm

870 RSD
Slika Set ogledala beli 3/1 26.5 cm

Set ogledala beli 3/1 26.5 cm

870 RSD
Slika Stono ogledalo 20X30 cm

Stono ogledalo 20X30 cm

1.450 RSD
Slika Zidno ogledalo 64x30 cm

Zidno ogledalo 64x30 cm

Ova zidna dekoracija idealna je za vaš hodnik, spavaću ili dnevnu sobu. Savršena kombinacija ukrasa i ogledala sa natpisom ''LOVE'' čini ovu dekoraciju savršenim dodatkom za vaš dom.
3.950 RSD
Slika STONO OGLEDALO 20 cm

STONO OGLEDALO 20 cm

1.075 RSD
Slika STONO OGLEDALO 15 cm

STONO OGLEDALO 15 cm

830 RSD
Slika Ogledalo boho 37cm

Ogledalo boho 37cm

2.330 RSD
Slika Ogledalo 73cm

Ogledalo 73cm

12.590 RSD

U svetu dizajna enterijera, ogledala su mnogo više od običnih reflektivnih površina - ona su suštinski elementi koji dodaju dubinu, svetlost i stil svakom prostoru. Uz njihovu sposobnost da stvore iluziju većeg prostora, ogledala postaju esencijalni dekorativni detalji koji transformišu ambijent i čine prostoriju privlačnijom i funkcionalnijom.

Ogledala se koriste ne samo radi proveravanja izgleda, već i kao snažan alat za dizajniranje enterijera. Kroz različite oblike, veličine, okvire i postavljanja, ogledala mogu da dodaju karakter, eleganciju i osobnost svakoj prostoriji. Od klasičnih zidnih ogledala koja služe kao centralni komadi u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi, do stonih ogledala koja pružaju praktičnost i lepotu na toaletnom stolu ili komodi, pa do podnih ogledala koja ističu sofisticiranost hodnika ili predsoblja, svako ogledalo nosi sa sobom potencijal da transformiše prostoriju.

Osim svoje dekorativne funkcije, ogledala takođe igraju ključnu ulogu u stvaranju boljeg osvetljenja u prostoriji. Reflektujući svetlost, ona mogu da osvetle tamnije delove prostorije i povećaju količinu prirodne svetlosti u prostoriji. Ovo čini ogledala neizostavnim elementom u dizajnu enterijera, posebno u manjim prostorijama gde je svetlost ključna za stvaranje iluzije prostranosti i udobnosti.

Naša kolekcija ogledala u Ena je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila različite potrebe i ukuse. Sa fokusom na kvalitetu izrade, estetici i funkcionalnosti, naša ogledala su kreirana da unaprede svaki prostor i učine ga lepšim i prijatnijim za boravak. Bez obzira da li tražite klasičan komad koji će služiti kao fokalna tačka u prostoriji ili praktično ogledalo koje pruža funkcionalnost i lepotu, u našoj kolekciji ćete pronaći savršeno ogledalo koje odražava vaš jedinstveni stil i estetiku. Otkrijte širok spektar mogućnosti koje Ena nudi i osvežite svoj dom uz eleganciju i praktičnost naših ogledala.

Evo šta naša kolekcija ogledala može da ponudi:

Ručna Ogledala

Uz naše ručno ogledalo, imaćete praktičan i elegantan dodatak svom stolu ili komodi. Sa različitim oblicima i okvirom, naša ručna ogledala čine šminkanje i doterivanje jednostavnim i udobnim.

Zidna Ogledala

Dodajte dubinu i svetlost vašem prostoru uz naša zidna ogledala koja ističu sofisticiranost i stil vašeg enterijera. Sa različitim dimenzijama i okvirima, naša zidna ogledala su savršen izbor za stvaranje elegantne atmosfere u svakoj prostoriji.

Stona Ogledala

Stvorite šarmantan kutak u svom domu uz naša stona ogledala koja pružaju praktično i dekorativno rešenje za svaki prostor. Sa raznovrsnim dizajnom i materijalima, naša stona ogledala dodaju karakter svakom stolu, komodi ili polici.

Podna Ogledala

Oplemenite svoj prostor uz naša podna ogledala koja ističu eleganciju i stil vašeg enterijera. Sa različitim dimenzijama i oblicima, naša podna ogledala su idealna za dodavanje funkcionalnosti i lepote u svaku sobu.