Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Paravani

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Drveni paravan 120x180cm

Drveni paravan 120x180cm

Njujork paravan je moderan dodatak u bilo kojoj prostoriji. Može se koristiti kao dekorativni predmet ili kao pregrada između prostorija. Visina paravana je 180 cm, a širina 120 cm, što ga čini dovoljno velikim za različite namene. Paravan može da bude ravan ili da se savije u željenom obliku. Veoma je lak za odlaganje i pomeranje, a ima i opciju da se sklopi i zauzme minimalno prostora.
11.450 RSD
Slika Plišani paravan 123x171 cm

Plišani paravan 123x171 cm

Ukrasite svoj dom ovim elegantnim plišanim paravanom. Uz ovaj paravan možete dekorisati i pregraditi prostorije, a njegova boja veoma lako će se uklopiti u različite stilove i enterijere.
11.970 RSD
Slika Paravan/polica 134x34x170 cm

Paravan/polica 134x34x170 cm

Elegantan paravan izrađen je od drvenih polica i metalne konstrukcije, što ga čini veoma stabilnim i izdržljivim. Idealan je izbor ukoliko želite svoj prostor da dekorišete na zanimljiv i unikatan način. Paravan možete dekorisati sa obe strane, a naš predlog je da zasadite puzavicu i da ona sama ukrasi ovaj prelepi paravan.
14.620 RSD
Slika Drveni paravan 129x2.5x180 cm

Drveni paravan 129x2.5x180 cm

Ovaj paravan elegantnog dizajna odličan je za dekorisanje prostora ili pregrađivanje prostorija. Vrlo lako se sklanja i odlaže, što omugava jednostavnu upotrebu. Paravan možete dekorisati veštačkim ili pravim biljkama, kao što su puzavice.
28.687 RSD

Unesite Estetiku i Funkcionalnost sa Paravanima

Paravani su višenamenski komadi nameštaja koji pružaju jednostavan i brz način da dekorišete svoj prostor ili razdvojite prostorije. U našoj raznovrsnoj ponudi možete pronaći paravane koji će zadovoljiti vaše potrebe i stil.

Paravani kao Dekorativni Element

Paravani nisu samo funkcionalni - oni su i estetski privlačni. Odaberite paravan koji će uneti dodatnu estetiku i privatnost u vaš dom. Bez obzira da li tražite paravan sa elegantnim dekorom ili modernim dizajnom, naša ponuda ima sve što vam je potrebno.

Paravani sa Policama

Dodajte više funkcionalnosti vašem prostoru sa paravanom koji ima police. Ovi paravani omogućavaju vam da organizujete svoje omiljene knjige, cveće ili dekorativne predmete na elegantan način, istovremeno pružajući privatnost i delimično razdvajanje prostorija.

Paravani za Dekoraciju

Koristite paravane kao platformu za dekoraciju vašeg prostora. Postavite svoje omiljene cvetne aranžmane, knjige ili druge dekorativne predmete na police paravana kako biste stvorili ugodnu i estetski privlačnu atmosferu u svom domu.

Pronađite Savršen Paravan za Vaše Potrebe

Izaberite paravan koji se savršeno uklapa u vaš prostor i stil. U našoj širokoj ponudi možete pronaći različite dimenzije, boje i materijale paravana kako biste pronašli idealan komad koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i pruža funkcionalnost koja vam je potrebna.

Paravani su jednostavan i brz način da dekorišete svoj prostor ili razdvojite prostorije. U našoj ponudi možete pronaći različite paravane, a neke od njih sadrže i police koje možete dekorisati cvećem, knjigama ili dekorativnim predmetima.