Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Stolovi

Stolovi su često centralni deo prostorije, zato je važno izabrati odgovarajući sto koji se uklapa u enterijer i čini ga autentičnim. Pored boje i stila, važno je obratiti pažnju na oblike koji dominiraju u prostoriji i u skladu sa tim odabrati oblik stola. Na primer, ukoliko želite da razbijete oštre oblike u enterijeru, preporučuje se odabir okruglog stola. U našem širokom asortimanu stolova nudimo stolove različitih dimenzija, boja, stilova i materijala. Možete pronaći klasične klub stočiće, stočiće za terasu, dnevnu i spavaću sobu, trpezarijske stolove, baštenske stolove i konzole. Pored toga, nudimo različita praktična i funkcionalna rešenja za organizaciju malih prostora, kao što su setovi stolova, stolovi na rasklapanje i sl. 

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Set stolova 2/1

Set stolova 2/1

18.590 RSD
Slika Set stolova 2/1

Set stolova 2/1

19.600 RSD
Slika Set stolova metal/drvo 2/1

Set stolova metal/drvo 2/1

8.930 RSD
Slika Trpezarijski sto 175X90X82 cm

Trpezarijski sto 175X90X82 cm

29.990 RSD
Slika Set stolova 3/1 37x37x56 cm

Set stolova 3/1 37x37x56 cm

Set stolova izrađen je od visokokvalitetnog drveta i metala, u braon boji. Sva tri stola su iste veličine, što ih čini idealnim za postavljanje u dnevnu sobu, s obzirom na to da ih možete postaviti jedan pored drugog, ili ih rasporediti u na različita mesta. Izrađeni su u jednostavnom stilu, što omogućava lako i jednostavno uklapanje u različite enterijere.
8.390 RSD
Slika Set stolova sivi 3/1 35x57 cm

Set stolova sivi 3/1 35x57 cm

Set stolova izrađen je od drveta i metala, u jednostavnoj sivoj boji, sa diskretnim dezenom koji daje eleganciju ovom setu. Ovakvi setovi su veoma praktični za korišćenje, s obzirom na to da ih možete postaviti na različite načine, a po potrebi ih možete i razdvajati u različite prostorije. Ovaj set je veoma lak za prenošenje i fleksibilan, a zbog svog jednostavnog dizajna uklopiće se u različite stilove uređenja doma.
6.490 RSD
Slika Set stolova 3/1 35x54 cm

Set stolova 3/1 35x54 cm

Stolovi su izrađeni od metala sa melaminskim premazom. Sva tri stola imaju isti prečnik, ali različite su visine. Velika prednost ovakvih setova je što stolove po potrebi možete premeštati na drugo mesto ili u drugu prostoriju, a veoma su laki i fleksibilni. Izrađeni su u crnoj boji, što dodaje njihovoj eleganciji.
7.490 RSD
Slika Metalni sto 41x46 cm

Metalni sto 41x46 cm

Ovaj jedinstveni metalni sto poseduje futuristički dizajn koji će ulepšati svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Konstrukcija stola je izrađena od kvalitetnog metala, što mu daje izdržljivost i stabilnost. Površina stola je ravna i glatka, a njegove boje čine ga elegantnim i otmenim. Ovaj sto se lako čisti i održava, a njegove kompaktne dimenzije čine ga idealnim za korišćenje u malim prostorijama.
13.950 RSD
Slika Metalni sto 49x59 cm

Metalni sto 49x59 cm

Ovaj unikatan metalni crni sto je izuzetno modernog dizajna i donosi jedinstvenu eleganciju svakom enterijeru. Konstrukcija stola je napravljena od kvalitetnog metala, što mu daje izdržljivost i stabilnost, a njegova crna boja daje mu elegantan ton. Ovaj sto je lako održavati i čistiti, a njegove kompaktne dimenzije čine ga savršenim za upotrebu u manjim prostorijama.
19.950 RSD
Slika Metalni sto 40x55 cm

Metalni sto 40x55 cm

Sto je izrađen u zanimljivom obliku. Isprobajte nove komade nameštaja u svom enterijeru, unesite nove boje i oblike, poput ovog stola. Veoma elegantnog i luksuznog izgleda, ovaj sto je upečatljiv i atraktivan detalj koji će odlično pristati svakom domu.
14.490 RSD
Slika Metalni sto 41x46 cm

Metalni sto 41x46 cm

Ovaj unikatni metalni crni sto je izrazito modernog dizajna i dodaje jedinstvenu eleganciju svakoj prostoriji. Izrađen je od kvalitetnog čelika koji daje izdržljivost i stabilnost. Unesite u svoj dom originalne i zanimljive oblike nameštaja i isprobajte nešto novo.
13.950 RSD
Slika Metalni sto 50x52cm

Metalni sto 50x52cm

Ovaj unikatan metalni sto izrađen je u savršeno elegantnim bojama koje će upotpuniti svaku prostoriju u vašem domu. Izrađen je od čvrstog metala koji osigurava izdržljivost i dugotrajnost.
16.770 RSD