Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Stolovi za šminkanje

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje izrađen je od drveta (iverice), a obložen melaminom. Melaminski premaz ima odlična svojstva, a neki od njih su to što se ne uništava u kontaktu sa vodom, stabilno podnosi kućne hemikalije, ne bledi pod uticajem ultraljubičastog zračenja. Ovaj sto možete pričvrstiti za zid. Veoma je praktičan, ima ogledalo i dovoljno mesta za odlaganje, što vam omogućava da svoj prostor za šminkanje lepo organizujete i uvek držite urednim. Njegov jednostavan i moderan dizajn uklopiće se u svaku prostoriju. Neka svako jutro bude lepše uz novi prostor za šminkanje i sređivanje frizure za svaki polazak u školu, na posao ili kafu sa prijateljicama!
28.590 RSD
Slika Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje izrađen je od drveta (iverice), a obložen melaminom. Ovaj sto možete pričvrstiti za zid. Veoma je praktičan, ima ogledalo i dovoljno mesta za odlaganje, što vam omogućava da svoj prostor za šminkanje lepo organizujete i uvek držite urednim. Njegov jednostavan i moderan dizajn uklopiće se u svaku prostoriju. Neka svako jutro bude lepše uz novi prostor za šminkanje i sređivanje frizure za svaki polazak u školu, na posao ili kafu sa prijateljicama!
28.590 RSD
Slika Sto za šminkanje 93x40x146 cm

Sto za šminkanje 93x40x146 cm

Beli sto za šminkanje je savršen dodatak za svaku ženu koja voli da se šminka i sređuje. Ovaj sto ima elegantan dizajn i savršeno se uklapa u svaku sobu. Sa svojom prostranom radnom površinom i fiokama, ovaj sto pruža sve što vam je potrebno za savršeno šminkanje. Sadrži 7 fioka koje olakšavaju organizaciju kozmetike, a omogućavaju vam i da vaš prostor uvek bude sređen i čist. Ukoliko želite da imate savršeno organizovan prostor za šminkanje, ovaj beli sto je pravi izbor za vas.
36.254 RSD
Slika Sto za šminkanje 120x42x165cm

Sto za šminkanje 120x42x165cm

Sa belom bojom koja se lako uklapa u svaki enterijer, ovaj sto za šminkanje će biti pravi izbor za one koji traže praktičnost i lepotu. Izrađen je od kvalitetnog materijala i elegantnog dizajna. Sadrži dva ormarića i fioku, što vam omogućava da uvek imate sve na dohat ruke i da vaš sto uvek bude uredan i organizovan.
32.890 RSD
Slika Sto za šminkanje 80x40x76/114cm

Sto za šminkanje 80x40x76/114cm

Ovaj moderan sto za šminkanje idealan je za male prostore, jer zauzima malo mesta. Sadrži jednu fioku i više pregrada za odlaganje, što omogućava da vaš prostor uvek bude čist i uredan. Izrađen je od visokokvalitetnog drveta u modernom stilu.
16.990 RSD
Slika Sto za šminkanje sa stolicom

Sto za šminkanje sa stolicom

Ovaj set izrađen je u elegantnom i jednostavnom stilu. Sto sadrži ogledalo i dve fioke, što omogućava jednostavno organizovanje kozmetike i šminke. Stolica je izrađena u istom stilu, a ovaj set savršeno se uklapa u svaki enterijer .
19.900 RSD